Tudor Giurgiu: "Ajutati-ne sa mergem mai departe pentru ca eu si colegii mei am obosit"


Directorul Festivalului International de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a batut obrazul firmelor si autoritatilor locale, intr-un discurs emotionant la deschiderea TIFF 2010. Giurgiu a spus ca evenimentul este prea putin sustinut.

"Va invit sa ne gandim la editia urmatoare a TIFF. Sa ne gandim daca vrem in Champions League sau sa avem un platou mic de filmare. Ajutati-ne sa mergem mai departe pentru ca eu si colegii mei am obosit", a spus Tudor Giurgiu in fata "elitei" orasului adunata la ceremonia de deschidere a Festivalului.

Directorul TIFF a facut referire la necontenitele atacuri legate de posibila sponsorizare pe care Festivalul ar fi putut sa o primeasca de la Rosia Montana Gold Corporation.

Tudor Giuriu a mai spus ca este convins ca Clujul poate devenit un centru cinematografic important in 10 ani si ca vor fi turnate filme, dar totul trebuie facut cu finantare.

"Suntem decisi sa facem filme. Daca va pasa si aveti incredere in acest pariu pe care vi-l propun. Daca nu exista viziune nu vom putea face nimic care sa dureze", a spus Giurgiu.

Directorul TIFF le-a multumit fanilor care au inteles importanta acestui festival si vin din toate colturile tarii si lumii la Cluj pentru a sustine "moral" evenimentul.

Comentarii Facebook