Trică a răbufnit după înfrângerea în fața Petrolului. Cum l-a critcat pe arbitru


Eugen Trică a răbufnit la finalul partidei dintre CFR Cluj și petrolul Ploiești, terminată cu scorul de 0-1, acesta acuzând arbitrajul.

Tehnicianul clujenilor este nemulțumit de decizia arbitrului de a nu-i da galben lui Teixeira pentru un henț.

"Chiar n-are rost să comentez despre arbitraj, mi-e lehamite. Trebuie să se schimbe ceva, căci altfel mergem în direcţia greşită. Nu de la arbitri, că ei sunt puţin tralala, ci de acolo de sus...Astăzi, de exemplu, dacă Teixeira avea o minge în mână şi una la picior, putea să se ducă cu ambele în poartă că nu-l vedea nimeni! Credeţi-mă! Cum e posibil să ai un galben, să pui de două ori mâna pe minge şi să fluieri henţ şi să nu dai al doilea galben. Apoi, Bourceanu la Steaua face 3-4 faulturi după ce are galben şi nu îi dai. Ce să înţeleg?!", scrie stiridesport.ro.

Trică a recunoscut că este foarte afectat de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină nicio victorie.

"Ştiu ce am spus că vom câştiga, dar uitaţi-vă că acea victorie necesară întârzie. Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai repede. Ar fi o descătuşare pentru noi, pentru toată lumea de aici. Venim şi muncim de dimineaţă până seara. Sper să vină odată satisfacţia asta! Alergăm de o lună jumate după victorie. Patru etape am jucat în 10 oameni, nici nu vreau să îmi amintesc. Pentru că nu îmi face bine. Stau şi sufăr în continuare...Gândiţi-vă că sunt tânăr, fac 39 de ani, iar aceste supărări se adună. Dar asta e, mergem înainte!", a mărturisit Trică.

Comentarii Facebook