Tren deraiat între Dej și Jibou. Transporta sare de la Dej și mergea în Ungaria - VIDEO

 

Un tren care transporta sare de la Dej a deraiat între Dej şi Jibou în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 

Accidentul feroviar a avut loc dupa ora 1.00. Incidentul s-a produs la intrare în gara Letca. Sarea de la Dej urma să ajungă în Ungaria, conform oficialilor CFR Marfă.

 

Locomotiva și primele vagoane s-au desprins și au ajuns în gară, dar vagoanele de la numarul 5 și pana la 15 au deraiat, scrie Dejeanul.ro.

 

Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar traficul feroviar este afectat. 

 

Ca urmare a intreruperii traficului feroviar pe sectia Jibou  – Letca – Ileanda – Dej Calatori, in cursul noptii de vineri spre sambata, din cauza deraierii unor vagoane de marfa la intrare in statia Letca, calatorii cu destinatiile Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Bucuresti Nord vor circula cu trenurile aflate in circulatie pana la statiile Jibou si respectiv Ileanda, iar pe distanta Jibou  – Ileanda si retur se asigura transbordarea cu mijloace auto.

 

Pasagerii de la trenul  IR 1746 Satu Mare – Baia Mare – Jibou – Letca – Ileanda – Dej Calatori – Bucuresti Nord vor circula pana la Jibou, intre Jibou si Ileanda se asigura transbordarea cu mijloace auto, pe distanta Ileanda – Cluj Napoca – Sighisoara – Brasov – Bucuresti Nord vor circula cu trenul suplimentar IR 12590.

 

Pasagerii de la trenul IR 1641/R 4090 Bucuresti Nord – Brasov – Dej Calatori – Letca – Jibou – Baia Mare – Satu Mare, vor circula cu acest tren pana la Ileanda, intre Ileanda si Jibou se asigura transbordarea cu mijloace auto, iar pe distanta Jibou – Baia Mare – Satu Mare vor circula cu trenul suplimentar IR 12591.

 

 De asemenea, si pentru trenurile Regio se asigura transbordarea pasagerilor intre Jibou – Ileanda si retur.

Comentarii Facebook