Trei victime intr-un accident de motocicleta, si toate trei baute


Iesitul la iarba verde in 1 si 2 mai le-a dat mult de lucru politistilor clujeni. Un grav accident de circulatie s-a produs sambata seara, din cauza unui motociclist care era baut.

Accidentul s-a produs in jurul orei 19,30. Tudor Dan G., un tanar de 24 de ani, conducea o motocicleta pe strada Valea Garbaului dinspre colonia Faget. In spatele lui pe motocicleta se afla un alt tanar, Mircea Dinel R., in varsta de 26 de ani.

Tudor Dan nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta si a pierdut controlul asupra directiei, parasind partea carosabila. A acrosat-o pe Maria-Alina G., in varsta de 46 de ani, care se deplasa in aceeasi directie in calitate de pieton, pe acostament.

Rezultatul: conducatorul motocicletei a fost grav ranit, iar pasagerul si femeia au fost raniti usor. Toti trei au fost testati cu apartul alcooltest si s-a constatat ca toti erau bauti. Conducatorul motocicletei avea 0,97 mg/l alcool pur in aer expirat, pasagerul Mircea-Dinel avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur in aer expirat, iar femeia care era pieton avea  o alcoolemie de 0,41mg/l alcool pur in aer expirat.  

Politistii au inceput cercetarile fata de conducatorul motocicletei pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.  



Comentarii Facebook