Trei tunisieni expulzati pentru ca sedeau ilegal la Cluj! Alti doi studenti straini au fost amendati


Cinci cetateni straini care sedeau ilegal la Cluj Napoca au fost amendati de catre politisti, iar trei vor fi expulzati.

Politistii din cadrul Serviciului pentru Imigrari Cluj au facut in perioada 25 - 26 ianuarie doua controale si au fost depistat 5 cetateni straini care locuiau fara forme legale.

"Un cetatean din Sudan, in varsta de 21 ani, avand sedere ilegala pe teritoriul Romaniei, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.200 lei, iar datorita faptului ca este  student in anul I la o universitate din Cluj-Napoca, i s-a pus in vedere sa-si reglementeze sederea pe teritoriul Romaniei. Un cetatean din Moldova, in varsta de 21 ani, avand sedere ilegala pe teritoriul Romaniei, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 800 lei, iar datorita faptului ca este  student in anul II la o universitate din Cluj-Napoca, i s-a pus in vedere sa-si reglementeze sederea pe teritoriul Romaniei", precizeaza comisarul sef Marius Ludusan, seful Serviciului pentru Imigrari Cluj. 

Alti trei cetateni din Tunisia, care stateau in Romania fara forme legale, au fost sanctionati cu amenda in valoare totala de 3.600 lei, si trebuie sa paraseasca Romania in 15 zile.

Comentarii Facebook