Trei șoferi prinși la volan fără drept de conducere, într-o singură zi, la Cluj


Polițiștii clujeni au efectuat, joi, o serie de controale în trafic și au depistat trei conducători auto care circulau fără a avea drept de conducere.

Astfel, în jurul orei 19:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală au identificat, în trafic, un conducător auto fără permis de conducere. Bărbatul, de 24 de ani, din Iara, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe DJ107M, dinspre Băişoara.

Un alt conducător auto, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, fără permis de conducere, a fost identificat pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti.

Faţă de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.

De asemenea, în jurul orei 15:07, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un şofer care conducea un autoturism pe DN1 E60, deşi nu avea drept de conducere pe teritoriul României. Bărbatul, de 24 de ani, din Hunedoara, deţinea permis de conducere eliberat de către autorităţile irlandeze.

Acesta este ceretat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce pe teritoriul României, faptă prevăzută Codul penal.

Comentarii Facebook