Trei șoferi beți la volan, prinși într-o singură zi la Cluj



Polițiștii clujeni au prins, joi, trei conducători auto care s-au urcat la volan în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 23 iulie , ora 15:50, poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Cluj au identificat, în trafic, un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

Bărbatul, de 42 de ani, din Gilău, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu.

Un alt șofer a fost prins, ora 16:05, de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla.

Bărbatul, de 53 de ani, din comuna Apahida, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza comunei Corneşti.

Cel de-al treilea conducător auto a fost identificat, în trafic, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat, în jurul orei 23:40.

Bărbatul, de 30 de ani, din comuna Aghireşu, a fost depistat de către poliţişti conducând un autovehicul pe raza localităţii Aghireşu Fabrici.

Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook