Trei minori din Cluj au spart o mașină în Mărăști! Ce au furat i-a uimit și pe polițiști

 

Trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, au spart o mașină parcată pe strada Aurel Vlaicu, în cartierul Mărăști. 

 

Cei trei au fost identificați pe baza ”semnalmentelor oferite de către martori. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat”.

 

Furtul a fost raportat în 12 aprilie, la ora 14:25. ”Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că trei tineri ar fi pătruns, prin forţarea portierei, într-un autoturism parcat, de unde ar fi sustras o pereche de ochelari.

 

În baza celor constatate la faţa locului şi a informaţiilor primite de la cei care se aflau în zonă, poliţiştii au identificat, la scurt timp, pe strada Crinului, trei persoane, care corespundeau semnalmentelor.

 

Astfel, au stabilit că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, din Cluj-Napoca. Asupra acestora a fost găsită o foarfecă de metal, care ar fi fost folosită în activitatea infracţională”, precizează Poliția Cluj.

 

Ochelarii de soare în valoare de circa 60 de lei au fost recuperați de la o altă persoană care i-a cumpărat de la cei trei minori.

 

Hoții sunt cercetați în stare de libertate, fiind bănuiți de comiterea altor spargeri.

Comentarii Facebook