Trei infractori periculoși din Cluj, toți țigani, au pus pe jar Poliția! Cursă NEBUNĂ cu mașina prin tot Clujul

 

Trei infractori periculoși au pus pe jar Poliția Cluj, vineri seara, după o urmărire ca în filme.

 

Autoturismul a fost semnalat în cartierul Mănăștur, Poliția încercând să îl oprească pentru că a încălcat legislația rutieră. Șoferul a trecut pe roșu. 

 

Mașina era condusă de Marcu Lingurar, 24 de ani, dat in urmarire locala de catre politistii de la IPJ Cluj pentru spargeri de locuințe. Acesta nu a oprit și a fugit de poliție, fiind urmărit prin tot Clujul. În Mărăști, a lovit un alt autoturism, în zona Kaufland, și apoi s-a oprit într-o bordură. Cei trei bărbați au fugit, unul fiind prins.

 

Surse din cadrul Poliției Cluj spun că de fapt cei trei plănuiau o spargere în Mănăștur. Poliția rutieră i-a oprit, în cadrul unei operațiuni prin care se încerca prinderea lor. 

 

Marcu Lingurar a fost filat vineri seara in cartierul Manastur, pe strada Vidraru, de polițiștii de la Sectia 4 de Politie din Cluj Napoca, când punea la cale o spagere și ”studia” un apartament de la parterul unui bloc.

 

Cei trei au plecat cu un autoturism Rover, condus de Marcu Lingurar deși acesta nu avea permis de conducere, iar masina nu era asigurata.

 

În mașină se mai găseau doi infractori periculoși, unul dintre ei fiind Eugen Rostas, de 27 de ani, din Baciu, judetul Cluj.

 

Au observat masina politiei si au incercat sa fuga de la fata locului stiindu-se urmariti. A urmat o urmarire prin tot Clujul, care s-a derulat din cartierul Manastur pana in cartierul Marasti, in fata la Kaufland, unde masina condusa de Marcu Lingurar a lovit un autoturism Skoda, care circula regulamentar. Din pacate pentru sofer, acesta va trebui sa isi repare singur masina deoarece autoturismul condus de Lingurar Marcu Lucian nu era asigurat. Dupa ce au oprit masina, cei trei au fugit care incotro”, spune un oficial al Politiei Cluj.

 

In cursul serii a fost prins doar Eugen Rostas, zic Piticul, din Baciu. Acesta a mai avut probleme cu legea.

 

Marcu Lingurar, 24 de ani, din Apahida, a fost condamnat în 2010 la opt ani de inchisoare, pentru furt, fiind eliberat in luna mai 2015, cu un rest de pedeapsa de executat de trei ani. 

 

Marcu Lingurar este analfabet și nu putea să obțină permisul de conducere. Acesta a fost eliberat condiționat din arest, așa că dacă va fi prins va executa și anii cu care i-a fost redusă pedeapsa. 

Comentarii Facebook