banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Transylvania College, din Cluj-Napoca, oferă burse de excelență pentru întreaga perioadă a liceului. Cum se pot înscrie copiii

  

Trei elevi de clasa a VIII-a vor beneficia de burse de excelență pentru întreaga perioadă a liceului la Transylvania College din Cluj-Napoca. Proiectul face parte din programul Scholarship Society, menit să încurajeze excelența academică a elevilor, iar în concursul pentru burse se pot înscrie elevii din orice școală din România.

Transylvania College, singurul liceu cu internat din Transilvania acreditat Cambridge, începe înscrierile pentru competiția Scholarship Society, prin intermediul căreia trei elevi de clasa a VIII-a vor primi burse de excelență pentru a studia aici pe parcusul întregului liceu. Studiile liceale de la Transylvania College se desfășoară integral în limba engleză, urmează curriculumul britanic și se finalizează prin obținerea diplomelor Cambridge A-level, recunoscute la nivel internațional.

Am lansat programul de burse al Transylvania College în urmă cu 16 ani, iar de atunci peste o sută de tineri remarcabili au beneficiat de mediul încurajator, mentorii atenți și expunerea internațională pe care le oferă Transylvania College. De anul trecut, proiectul s-a transformat în Scholarship Society, un program de excelență unic în România, care le oferă elevilor talentați din toată țara posiblitatea de a-și valorifica potențialul la maximum în liceu, urmând un curriculum internațional, care oferă șansa continuării studiilor la universități de top din întreaga lume. Adresându-ne elevilor de oriunde din România, ne dorim să găsim cei mai promițători tineri și să le încurajăm dezvoltarea printr-o cultură ce susține excelența. Viziunea noastră este să punem România pe harta lumii prin viitorii ei inventatori, artiști, cercetători, activiști și lideri”, a declarat Ruxandra Mercea, directorul executiv al Transylvania College.

Astfel, elevii de clasa a opta din orice instituție de învățământ din România se pot înscrie în competiția Scholarship Society prin e-mail, până în 21 aprilie.

Dosarul de înscriere va conține un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor, o scrisoare din partea părinților și un formular de înscriere. După verificarea dosarelor urmează un set de trei testări: examen scris de limba engleză, examen scris de matematică (în limba engleză) și testare CAT 4 computerizată, care vizează competențe generale de matematică, limba engleză, logică și orientare spațială a candidatului. Elevii cu rezultate foarte bune vor participa apoi la ultima etapă a selecției: interviul cu comisia de burse, format din reprezentanți ai mediului business local care susțin excelența în educație. În urma selecției, trei elevi cu potențial deosebit vor deveni bursieri Scholarship Society. Bursele acoperă taxele de școlarizare pentru întreaga perioadă a studiilor liceale. Întreaga procedură de înscriere este disponibilă pe site.

Bursa de excelență la Transylvania College mi-a oferit posibilitatea de a-mi continua studiile la liceu după curriculumul britanic, lucru care mă va ajuta să-mi urmez visul de a studia la o facultate din Marea Britanie. Primirea acestei burse a însemnat un pas important în construirea viitorului meu, iar datorită cursurilor axate pe leadership învăț cum să îmi dezvolt cât mai bine și alte abilități sociale și personale”, a declarat Daniel Bega, elev al Transylvania College și beneficiar al Scholarship Society.

La liceul Transylvania College, elevii studiază conform curriculumului britanic si pot susține examenele A-level, iar școala este singura din regiune acreditată de Cambridge International Examinations. De la un an la altul, elevii au posibilitatea de a-și alege o parte dintre disciplinele pe care le studiază, realizându-și astfel un traseu educațional potrivit carierei pe care și-o doresc.

coral1_1_1.jpg
5-4-2017, 14:56
44 vizualizări
3 comentarii
P6-4-2017, 8:25
P mare ! De la PUBLICITATE.
primaru'5-4-2017, 17:08
Asta e scoala aia ce a "ciupit" vreo 6000 mp din parcul Detunata si face nunti la subsol?
E foarte greu sa nu hate-uiesc dar asta e adevarul.

In alta ordine de idei nu fiti descurajati daca vreti sa va trimiteti copii la studii in strainatate.
"Higher education in Denmark is free for students from the EU/EEA and Switzerland."
@Primaru5-4-2017, 19:28
Nu nu , is aia cu scoala aia de fitze care iti cer 20.000 ron / an sa trimiti plozii la clasele 5-8. Adica mai tot plozii de personal diplomatic , ceo straini , politicieni care au enorma incredere in invatamantul de stat si alti imbogatiti cinstit pentru care 5000-6000 euro / an e nimica toata.

Cele mai citite ştiri din Social

5530 vizualizări
15-10-2018, 11:40
Ce salarii FRUMOASE se dau în Primăria Cluj-Napoca. Nu e de mirare ca sunt angajați cu toată familia» Vezi tot
2990 vizualizări
15-10-2018, 13:41
Accident grav, cu multiple victime, la Jucu! Trei autoturisme implicate FOTO și VIDEO» Vezi tot
2488 vizualizări
13-10-2018, 14:23
Mai rar așa oameni! Clujeanul care le-a tuturor o lecție » Vezi tot
2159 vizualizări
15-10-2018, 11:28
CLUJ: Copil rătăcit în pădure în timp ce se plimba cu motocicleta. Polițiștii l-au găsit după aproape 2 ore de căutări FOTO» Vezi tot
1910 vizualizări
14-10-2018, 15:29
Motociclist mort la Câțcău, după Dej. A intrat sub o mașină, după ce a fost lovit de alt șofer - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?