Transportatorii blochează traficul în GILĂU / UPDATE: Blocajul s-a terminat, dar șoferii au fost TERORIZAȚI

 

UPDATE 1

 

Transportatorii au obținut, în urma negocierilor cu ASF, plafonarea polițelor RCA. Vezi AICI detalii.

 

---------------- 

UPDATE

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), în județul Cluj, traficul rutier pe DN1(E60) Cluj-Napoca - Huedin se desfăşoară cu dificultate pe raza localității Gilău, din cauza unei coloane de autovehicule care circulă cu viteză redusă.

 

Din același motiv, s-a format coloană de autovehicule și la ieșirea de pe A3 Turda – Gilău, și intrarea pe DN1”, precizează Info Trafic.

 

------------------ 

Zeci de TIR -uri blochează traficul rutier în Gilău.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:35), traficul rutier pe DN1(E60) Cluj-Napoca - Huedin se desfăşoară îngreunat pe raza localității Gilău, din cauza unei coloane de autovehicule care circulă cu viteză redusă”, anunță Info Trafic.

 

TIR -urile circulă cu viteză redusă pe Autostrada Transilvania, dar și pe DN 1 E60. ”Sunt 50 - 60 de autocamioane care protestează. Avem 10 echipaje pentru fluidizarea traficul, dar se circulă foarte încet. Practic, TIR -urile au pornit din Gilău și au urcat pe breteaua de la autostradă, iar altele sunt pe drumul spre Cluj-Napoca. Polițiștii le-au oferit și rute alternative pentru a nu bloca traficul. Acum se circulă îngreunat”, precizează polițiștii clujeni.

 

Transportatorii din toată țara sunt nemulțumiți de majorarea tarifelor de RCA.

 

Foto: Ionuț Oltean

Comentarii Facebook