Transilvania LIVE se închide în 1 iulie - Surse

 

Postul de televiziune Transilvania LIVE se va închide din 1 iulie, au declarat pentru Știri de Cluj surse bine informate din conducerea televiziunii patronate de Arpad Paszkany.

 

Transilvania LIVE este un proiect în care omul de afaceri clujean nu mai este dispus să investească, deoarece audiențele sunt infime și, cu toate că televiziunea a fost restructurată în această primăvară (au avut loc concedieri și tăieri masive de salarii Citește AICI detalii), nu s-a reușit transformarea ei într-o afacere care să se susțin.

 

O parte dintre angajați au fost deja anunțați că postul de televiziune se va închide din 1 iulie, fără a fi făcut un anunț general. 

 

Arpad Paszkany a investit câteva milioane de euro în acest proiect și a încercat să vândă televiziunea trustului Digi TV. Afacerea a picat, iar omul de afaceri a continuat să finanțeze postul. 

 

Arpad Paszkany pare a avea mari probleme financiare. Zilele trecute a anunțat că este în căutarea unor investitori care să preia o parte din acțiunea CFR Cluj, negând ulterior că ar vrea să vândă echipa. Citește AICI detalii.

 

O mică parte din actualii angajați vor fi preluați de Transilvania LOOK, post de televiziune care va avea un buletin de știri seara, la fel ca celelalte televiziuni generaliste. 

Comentarii Facebook