Transelectrica Cluj plateste o firma sa taie iarba si sa stranga buruieni!


Reprezentantii Transelectrica Cluj se dovedesc a fi "mana larga" cand vine vorba despre contractele pe bani publici. O firma din Bucuresti a castigat licitatia pentru cosirea ierbii din statiile Transelectrica.

 

Potrivit anuntului de atribuire a contractului, firma TEOMARG CONSULT 2004 SRL va oferi "servicii de cosire, indepartare vegetatie in statiile ST Cluj si servicii de inlaturare a buruienilor", anunta rolicitatii.ro.

Primele doua loturi ale contractului au fost atribuite prin licitatie electronica in 1 aprilie 2011, si au fost adjudecate de firma TEOMARG CONSULT 2004 SRL, care va incasa suma de 25.000 de lei.

Statul controleaza o societate care se ocupa cu mentenanta retelelor electrice, SMART SA, care de altfel a participat si ea la licitatia organizata de Transelectrica Cluj, dar a castigat numai lotul al treilea.    
   
Este vorba despre Societatea Comerciala pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport SMART S.A., firma de stat care va incasa 16.700 de lei pentru "cosirea si indepartarea vegetatie in statiile ST Cluj", se arata in anuntul de atribuire.

 

Transelectrica a mai organizat la inceputul lunii o licitatie prin care a atribuit un contract de 200.000 de euro firmei Mike Security, care va asigura paza la sediile si punctele de lucru ale Societatii Transelectrica Cluj.

 

Directorul Transelectrica Cluj este PDL -istul Rares Rusu, fost consilier judetean din partea acestei formatiuni politice.

 

Citeste si...

Transelectrica Cluj plateste 200.000 de euro pentru paza

Comentarii Facebook