Tragedie într-o comună clujeană! Un bătrân a ars de viu în urma unei explozii VIDEO



Un bătrân de 77 de ani și-a pierdut viața, duminică, în urma unei explozii, petrecute în casa victimei, din localitatea Pruni, comuna Bobâlna.

Bărbatul a testat racordul unei butelii, folosind un chibrit aprins.

Vecinii barbatului care locuia singur spun ca in aceasta dimineata acesta a mers in Bobalna la targ pentru a-si cumpara o butelie noua. Ajuns acasa, a conectat-o la aragaz, iar in momentul in care a vrut sa verifice furtunul, a aprins un chibrit. In acel moment s-a produs o deflagratie care a aprins mobilierul din bucatarie, scrie dejeanul.ro.

Barbatul a apucat sa iasa afara, dar cand a vazut ca flacarile se intetesc a intrat din nou in casa pentru a incerca sa mai salveze cate ceva.

Flacarile l-au cuprins si nu a mai avut scapare, mai povestesc vecinii.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de pompieri de la Dej si o ambulanta SMURD, dar pentru barbat nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, casa acestuia a fost distrusa in proportie de 90%. P

Oamenii legii efectueaza cercetari pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incendiul si daca improvizatia facuta de barbat la butelie a provocat totul.




Comentarii Facebook