Tragedia minorei din Dej abuzată de propriul tată: O viola zi și noapte! VIDEO


O minoră de 15 ani din Dej a trăit timp de trei ani un coșmar, aceasta fiind violată în repetate rânduri de către propriul tată.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar familia minorei a povestit drama prin care micuța a trecut.

Pentru fetita de 15 ani, cosmarul a inceput acum trei ani, pe cand avea doar 12 ani. Fiind acasa la bunica din partea tatalui, intr-un sat din Moldova, parintele acesteia a profitat de faptul ca noaptea a dormit cu ea in pat, obligand-o sa ii accepte avansurile. Dupa aceea noapte, tatal a amenintat-o ca daca va spune cuiva ceva despre ce au facut ei, o va omori atat pe ea cat si pe mama ei, potrivit dejeanul.ro.

De frica fata a tacut, crezand ca nu se va mai intampla asa ceva. Intoarsa la Dej, fata a continuat sa fie abuzata sexual de tatal ei aproape in fiecare seara, atunci cand mama ei se afla la serviciu, in schimbul trei.

Tupeul barbatului a ajuns atat de departe incat nu mai tinea cont de faptul ca nu se aflau singuri acasa, violand-o in repetate randuri chiar in casa cu ceilalti frati ai fetei sau cu socrul sau, care i-a si prins de cateva ori, dar de frica barbatului extrem de violent, nu a indraznit sa spuna nimic.

Intreaga familie stia de cce se intampla, mai putin mama fetei.

Barbatul lucra ca sofer la o firma de transport si isi ducea fiica cu el in cursele externe, pe motiv ca vrea sa ii arate Europa, dar de fapt isi doarea doar mai mult timp petrecut cu fata pentru a o viola din nou.

Mama fetei a aflat abia acum cateva zile despre cele intamplate și a mers imediat la politie.

Comentarii Facebook