Traficul pe Calea Turzii va fi de coșmar. 6 turnuri apar în zonă - FOTO

 

Traficul pe Calea Turzii este deja un mare dezastru, ca urmare a numărului mare de construcții din zonă, dar lucrurile vor sta mult mai rău în toamnă.

 

După cum se vede din fotografii, pe Calea Turzii și pe strada Bună Ziua sunt 6 blocuri de 10 etaje în construcție, care vor atrage mii de oameni. 

 

 

Blocurile din stânga fotografiei sunt de pe strada Bună Ziua, iar cele din stânga de pe Ca,ea Turzii. Acestea sunt cele de 8 - 10 etaje, dar în jurul lor sunt alte imobile în construcție. 

 

Interesant este că Primăria Cluj-Napoca a anunțat, în iunie 2017, că nu mai eliberează alte autorizații de construcție în Bună Ziua, pentru că și așa zona este aglomerată.

 

În momentul de față nu se mai emite niciun fel de autorizație pe strada Bună Ziua pentru că este încărcată deja foarte mult și până în momentul lărgirii străzii nu vom putea și nu vom mai emite niciun fel de autorizație de construire. Cele care au autorizații își urmează cursul și vor fi finalizate pentru că studiul de trafic care a fost făcut acolo a ținut cont de acele autorizații de construire care au fost emise”, a spus viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio.

 

Ce nu a spus viceprimarule este că pe majoritatea terenurilor de acolo sunt deja autorizații de construcție de blocuri eliberate deja, dar care încă nu au fost puse în aplicare.

Comentarii Facebook