Traficul infernal din Cluj dă peste cap orarul autobuzelor și troleibuzelor. Ce spun cei de la CTP


Traficul tot mai aglomerat, cauzat de lucrările de modernizare efectuate în centurl municipiului Cluj-Napoca le dă mari bătăi de cap șoferilor.

Totuși, această problemă afectează și mijloacele de transport în comun.

Astfel, reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca precizează că, deși au relocat anumite stații, mijloacele de transport în comun respectă cu greu programul de circulație.

Ca urmare a demararii lucrarilor de modernizare pe strazile Memorandumului si Horea, care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara”, precum si a altor lucrari de reparatii executate asupra tramei stradale in mai multe cartiere ale municipiului, traficul general supraaglomerat produce ambuteiaje si blocaje in circulatie, mai ales in intervalele orare de varf.

Astfel, Compania de Transport Public Cluj-Napoca a fost nevoita sa reloce cateva statii si intampina mari dificultati in respectarea graficelor de circulatie, din cauza majorarii timpului de parcurs pe majoritatea liniilor de transport.

Informandu-va pe aceasta cale ca perturbarile in trafic si nerespectarea orarelor de circulatie se produc in aceasta perioada din cauze independente de Compania de Transport Public, va multumim pentru intelegere”, spun reprezentanții CTP Cluj.

Comentarii Facebook