Traficul în Florești blocat complet, vineri dimineața, din cauza unei mașini defecte

 

Traficul în Florești a fost blocat complet, vineri dimineața, din cauza unei mașini defecte.

 

Floreștenii i-au reclamat situația primarului Horia Șulea, dar acesta le-a replicat că soluția ar fi să sune la 112.

 

Tot nu pot pricepe cum o Dacie Solenza cu planetara rupta poate bloca tot traficul Floresti-Cluj mai bine de 3 ore!!! (de la 6:20 pana bine dupa ora 9). Ma gandesc ca daca autoritatile sunt depasite chiar si de propria incompetenta, tot se pot gasi 10 barbati hotarati care sa ia in brate masina aia s-o scoata de pe carosabil! Ceva imi scapa, cred ca stirea nu-i completa!!! (ma simt nervos, nu mai caut mumuita aia!)”, a scris pe Facebook un floreștean.

 

Azi dimineata o masina s-a defectat pe DN1. Rezultatul l-ati vazut. Ma bucur ca in loc de apeluri la 112 – CNAIR – DRDP – Politia Rutiera ati preferat a posta pe Facebook, acest magician care rezolva toate problemele intr-o lume virtuala, dar nici una in lumea reala. Ma bucur ca ati ales a urechea primarul. Desi, bineinteles, cunoasteti ca Politia nationala e singura care dirijeaza traficul pe drumuri nationale si europene si evident, Politia Nationala nu e in subordinea vreunei primarii. Si desi, bineinteles, cunoasteti ca DN1 e administrat de CNAIR prin DRDP. Legat de acel auto defectat azi dimineata, ia luati legatura cu administratorul drumului, cu cei de la Siguranta Circulatiei din IPJ si cereti-le explicatii”, a scris primarul Horia Șulea.

 

Edilul a mai spus că a solicitat ca DN1, pe raza comunei, să fie administrat de Primărie. 

 

Acum se pricepe de ce am cerut sectorul de drum national de pe raza UAT Floresti sa fie administrat de administratia locala nu de CNAIR prin DRDP, niste domni de altfel extrem de seriosi in ale caror acte drumul inca are o banda pe sens?? Nu se pricepe de ce nu s-a acordat? Hei, marii juristi si atotstiutori ai Florestiului sunt convins ca pot a va explica taxele pe care le incaseaza CNAIR de la persoanele juridice cu domiciliu adiacent DN..... Oricum, voi cauta o varianta de implicare discreta…..Insa e greu sa te bagi tu in casa vecinului si sa ii spui ca nu e bine cum si-a pus faianta si sa te apuci tu sa o montezi, desi el nu vrea sa te lase…. Legat de trafic, traim in 2017. Traficul auto e infernal din Berlin in Floresti, din Manhattan in Cluj, din Tokyo in Moscova. Solutia consta in metode alternative de deplasare. Stiti, specialisti din Occident au emis o regula....O autostrada cu 6 benzi pe sens, aglomerata, daca ar fi largita la 12 benzi pe sens, ar deveni o autostrada cu 12 benzi pe sens, la fel de aglomerata”, a mai adăugat primarul.

Comentarii Facebook