Traficanți de droguri prinși de polițiști pe Aeroportul Cluj. Drogurile erau ascunse în ”stomac” - VIDEO


Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat, marți dimineață, percheziții la membrii unei grupări infracţionale, bănuite că ar fi introdus haşiş în ţară, sub formă de colete sau prin ingerare, pe care l-ar fi comercializat unor consumatori. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Hunedoara, Simeria şi Deva.

Percheziţiile vizează un grup de persoane ce sunt bănuite de trafic internaţional de droguri de risc (haşiş)”, informează IGPR.

Conform oamenilor legii, unii dintre cei implicaţi s-ar fi aprovizionat cu haşiş din Spania, Maroc şi Malaga, introducând drogurile în ţară sub formă de colete sau prin ingerare de caşete  (cutie mică din substanţă amilacee, în care se introduc, spre a fi înghiţite medicamente sub formă de pulbere), pe care le-ar fi comercializat în judeţul Hunedoara.


Mai exact, la data de 14 aprilie, când membrii grupării au ajuns în ţară, în urma unui control efectuat de medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat că unul dintre ei avea în stomac o cantitate de haşiş sub formă de caşete.

În această dimineaţă, au fost aduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Hunedoara, pentru audieri, 8 persoane, dintre care 4 persoane bănuite în cauză şi 4 martori.

Comentarii Facebook