Miercuri 24 Aprilie

Trafic restrictionat pe DN 1 E 60: Circulatie de cosmar la iesirea din Cluj spre Oradea- GALERIE FOTO

La iesirea din Cluj spre Oradea s-au format cozi pe mai multi kilometri, din cauza masurilor luate pentru concertul Iron Maiden din aceasta seara.

 

Pe mijlocul DN 1 E 60 a fost instituita o banda speciala de circulatie, delimitata prin garduri, pe unde dupa-amiaza se va face accesul publicului la concert. Mai multe masini de politie, pompieri si ambulante s-au deplasat in parcarea de la Polus in aceasta dimineata.

 

Masurile de restrictionare a circulatiei au fost luate de la podul N, varianta care leaga cartierul Manastur de Grigorescu. Mai multe bretele de acces pe pod vor fi inchise traficului. Peste 220 de politisti vor actiona in zona pentru asigurarea linistii publice si pentru fluidizarea traficului.

 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, breteaua de acces dinspre Metro spre Centrul Comenrcial Polus a fost inchisa de la ora 12.00, la fel ca si pasarela de acces inspre Polus. Spectatorii care vor veni la concert dinspre Floresti vor intra pe un culoar special amenajat in apropierea Metro. "De la bretelele de coborare de pe pod inspre Calea Floresti, pana la pasarela de acces in incinta Polus se va institui o banda de circulatie separata prin garduri destinata exclusiv accesului pietonal inspre locaţia concertului. Breteaua de urcare inspre strada Bucium va fi deschisa circulatiei auto (in ambele sensuri de circulatie) doar pentru clientii Praktiker. Pe bretelele de coborare catre Calea Floresti, respectiv DN1E60, dinspre Cartierul Manastur, vor avea acces doar pietonii", se arata intr-un comunicat al IJP Cluj.

 

Concertul trupei Iron Maiden are loc in parcarea Polus Center, in deschidere va canta Cargo.

Comentarii Facebook