Tot mai mulți șoferi inconștienți pe străzile Clujului? Un bărbat a fost prins la volan cu alcoolemie URIAȘĂ și fără permis


Poliţiştii clujeni cercetează un bărbat din comuna Mociu, judeţul Cluj, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 18.40, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 35 de ani din comuna Mociu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ploieşti din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest, având dreptul de a conduce suspendat”, informează IPJ Cluj.

Cel în acuză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efctuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de bărbat, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, să fie prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook