Tombola Beard Brothers oferă o motocicletă. Banii vor fi folosiți pentru a cumpăra o ambulanță

 

Asociația Beard Brothers scoate la tombolă o motocicletă, iar banii adunați vor fi folosiți pentru a cumpăra o ambulanță.  

 

Participă la Tombola Beard Brothers și poți câștiga motocicleta Anarchy custom Goodbye to Gravity 1600! 

 

Tot ce trebuie să faci este să donezi 100 lei în contul Asociației Beard Brothers: RO58BTRLRONCRT0249735201, cu mențiunea obligatorie: MOTO-SMURD plus NUMĂRUL TĂU DE TELEFON!

 

Fondurile strânse în urma participării la tombolă se vor direcționa în cadrul campaniei 1.12 #Wheelsforlife, având ca și scop achiziționarea unei ambulanțe de tip C, pentru SMURD CLUJ.

 

Gata! Acum că ai urmat acești pași, ești înscris automat în tombolă pentru motocicleta creată de Anarchy custom, mai exact, lucrată de către unul dintre cei mai buni constructori de motociclete custom din România, Racz Arpad Dorin.

 

Tragerea la sorți se va face real time, în mediul online, în data de 10 Decembrie, ora 14:00. Stay tuned!”, susțin cei de la Beard Brothers.

 

Membrii Asociației s-au evidențiat până acum prin proiecte de un real succes și impact social. Asociația Beard Brother, alături de Rotaract Visio, au renovat un etaj al Cinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca, care deservește anual aproximativ 4.500 de copii. Astfel, cu ajutorul și implicarea ”bărboșilor”, timp de patru luni s-au desfășurat lucrări de renovare la etajul al doilea al Pavilionul I, zonă în care sunt internați aproximativ 1.480 de copii anual.

Comentarii Facebook