Alin Tise vrea centre de informare turistica la intrarile in oras si la aeroport


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat astazi ca va fi organizata o licitatie pentru deschiderea unor puncte de informare turistica la intrarile in oras.

"Este un proiect care va creste atractivitatea orasului pentru ca oamenii vin, ajung in oras si nu prea stiu ce sa vada. Asa va fi mult mai simplu si oamenii se vor opri vor primi o harta, pliante ale agentilor economici de genul hoteluri, restaurante si vor sti exact ce sa faca in oras", a spus Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a afirmat ca va fi organizata o licitatie pentru amplasarea centrelor de informare turistica la intrarile in oras, gara si Aeroportul International Cluj-Napoca.

"Eu ma gandesc sa externalizez aceasta parte. Sigur e o perioada dificila din punct de vedere financiar si li se va parea multora un moft sa ne gandim la partea de turism, acum cand e criza, dar nu trebuie neglijat, pentru ca orice ban adus la buget e bine venit. Vom apela la o firma de specialitate care sa fie priceputa la acest lcuru si care sa promoveze judetul", a mai declarat Tise.

Comentarii Facebook