Tineri prinși cu droguri asupra lor, în Pădurea Hoia-Baciu. Jandarmii au ridicat un borcan plin cu muguri de cannabis FOTO


Jandarmii clujeni au depistat, sâmbătă, un grup de tineri care aveau asupra lor o cantitate destul de mare de substanțe interzise.

Tinerii au fost depistați în zona Pădurii Hoia-Baciu, iar aceștia aveau asupra lor un boprcan cu muguri de canabis, ciuperci și un joint gata rulat.

Sâmbătă, 9 iunie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Pădurii Hoia-Baciu, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 25-30 de ani asupra cărora au fost găsite un borcan care conţinea muguri de substanţă vegetală de culoare verde-maroniu, două ciuperci sub formă vegetală de culoare deschisă şi un joint rulat, susceptibile de a avea efecte psihoactive, respectiv două mărunţitori şi două cutii de foiţă”, informează IJJ Cluj.

Documentele şi substanţele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii Facebook