Țiganii din Cluj s-au atacat cu topoare pe Dorobanților! I-au dat cu spray paralizant și pe POLIȚIȘTI - VIDEO

 

Țiganii care locuiesc ilegal pe strada Dorobanților s-au atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu topoare și spray -uri paralizante. Poliția a fost chemată, dar și agenții au fost dați cu spray. 

 

Conform unui martor, care locuiește în apropiere și care a filmat tot, în curtea de pe strada Dorobanților locuiesc două familii de țigani, aflate în permanență război. Vineri dimineață una dintre familii a atacat-o pe cealaltă, iar, în noaptea de vineri spre sâmbătă, victimele și-au chemat rudele și au pornit la luptă.

 

Au venit vecinii țigani peste ei și seara au mers ei cu topoare peste ei în casă cand dormeau. Au aruncat cu borcane cu muraturi unii după alți, cu politia de față. Fugeau cu topoarele și polițiștii de la secția 2 au chemat mascații. Nu au mai putut face față.

 

Țiganii stau abuziv aici, pe Dorobanților, în curte la Total Security, pentru că proprietarul clădiri e plecat în Belgia și numai când vine îi poate scoate. Acolo sunt doua camere și ei nu se suportă. Azi-noapte le-au dat la polițiștii de la Secția 2 cu spray paralizant. Țiganii au vrut să dea la ceilalți țigani și i-au dat cu spray și pe polițiști”, ne-a relatat martorul de la acest incident. 

 

Scandalul a izbucnit la ora 00:20, iar toți țiganii au fost duși la secție pentru audieri. 

 

La final, polițiștii de la Secția 2 au avut probleme cu mașina, așa că mascații au trecut la împins.

 

Polițiștii confirmă acest incident, dar precizează că acum se fac cercetări. 

 

Comentarii Facebook