Terry Favre, oficialul UEFA, in inspectie la UEFA: "Preferam ca pista de atletism sa nu fie aici"


Terry Favre, oficialul UEFA care a inspectat astazi stadionul Cluj Arena, a afirmat ca lucrarile merg bine, dar ca "personal sunt interesat numai de fotbal, asa ca pista de atletism as fi vrut sa nu fie aici".

Oficialul UEFA a verificat stadionul in vederea licentierii arenei. Singura obiectie a lui Terry Favre a fost in legatura cu pista de atletism care va fi amplasata in jurul terenului de fotbal.

"Pentru mine numai fotbalul conteaza si din aceasta cauza amplasarea pistei aici nu imi place. Nu este nici o problema pentru ca sunt multe stadioane care au asa ceva", a mai afirmat oficialul UEFA.

Alaturi de Favre a venit la Cluj-Napoca si Viorel Duru, directorul de licientiere al Federatiei Romane de Fotbal. Ultimul a afirmat ca arena de fotbal se va incadra in categoria de elita si ca va indeplini toate conditiile pentru a fi omologata.

Constructorul stadionului a declarat ca arena va fi gata pana la finalul anului la stadiul de structura, iar pana in vara viitoare va putea gazdui meciuri de fotbal.

Comentarii Facebook