”Teroristul” din Mănăștur lovește din nou! A ajuns în spatele gratiilor după ce a făcut scandal pe stradă și într-un magazin


Polițiștii clujeni l-au reținut, din nou, pe tânărul cunoscut pentru problemele pe care le cauzează pe Aleea Gârbău, din Mănăștur, terorizându-și vecinii.

De această dată, tânărul a făcut scandal pe stradă și într-un magazin, unde a început să o amenințe pe vânzătoare și a agresat o clientă.

În fapt, în seara zilei de 5 ianuarie a.c., tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe Aleea Gârbău, din Cluj-Napoca, manifestând agresivitate verbală și fizică față de mai multe persoane.

În același context, cel în cauză ar fi amenințat angajata unui magazin din zonă și ar fi bruscat și manifestat acte cu tentă sexuală asupra unei cliente”, informează IPJ Cluj.

La data comiterii faptelor, cel în cauză se afla sub control judiciar și avea ca obligație urmarea unui tratament medical.

Conform polițiștilor, la data de 6 ianuarie, în scopul asigurării bunei desfășurări a cercetării penale, dar și pentru prevenirea săvârșirii altor infracțiuni, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore.

De asemenea, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Tânărul care a terorizat locuitorii de pe Aleea Gârbău, a fost trimis în judecată în toamna anului trecut pentru faptele sale, el fiind pus de judecător sub control judiciar.

Vezi mai multe AICI - Teroristul din Mănăștur a fost trimis în judecată. Adrian Dragoş Costa e acuzat de mai multe fapte

Comentarii Facebook