Termen prelungit de depunere a ofertelor pentru Centrul de Management Integrat al Deseurilor Cluj


Termenul de depunere a ofertelor pentru construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor Cluj a fost prelungit pana in 18 noiembrie, anunta reprezentantii Consiliului Judetean Cluj.

Ofertele pot fi depuse pana in 18 noiembrie la ora 9.00 si vor fi deschise de la ora 11.00. De asemenea, au fost decalate si datele limita de primire a solicitarilor de clarificari, care vor putea fi trimise pana in data de 09 noiembrie, ora 09.00, si a datei limita de transmitere a raspunsului la clarificari, 12 noiembrie, ora 09.00.

"Am decis aceasta prelungire urmare a solicitarilor numeroase primite de la participanti in acest sens, care au argumentat ca trebuie sa isi pregateasca documentatia de participare. Prin aceasta amanare cred ca nu vom mai intampina probleme, in sensul contestarii caietelor de sarcini. Este un proiect mult prea important pentru clujeni, pentru ca el sa fie intarziat ca urmare a unor contestatii atribuite necunoasterii documentatiei de atribuire", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

Societatile care au achizitionat caietele de sarcini au depus solicitari la Consiliul judetean Cluj, prin care au solicitat prelungirea termenului pentru a studia documentatia. Solicitarile au venit de firmele Alpine SA, Iridex, ACI, UTI, Starbag, Tecnologica Radion, Hidroconstructia, EMIT.

Comentarii Facebook