Terenul cedat de Iulian Dascalu lui Paszkany, in spatele Iulius Mall, trebuia sa "gazduiasca" supermarketul Auchan! - FOTO

 

Iulian Dascalu, patronul Iulius Mall, a declarat in fata instantei Curtii de Apel Cluj ca pe terenul de 14.000 de metri patrati cedat lui Arpad Paszkany in spatele Iulius Mall ar fi trebuit sa fie construit supermarketul Auchan.

 

Dascalu a mai spus ca i-a cedat lui Paszkany terenul achizitionat de la CUG, prin firma Build Corp detinuta tot de el, pentru a stinge litigiul privind licitatia de construire a Iulius Mall. "M-am intalnit cu Paszkany dupa ce Tribunalul Mures a anulat licitatia de construire a Iulius Mall si am convenit sa ii cedez acest terem pentru suma de 250.000 de euro, din care 240.000 de euro au reprezentat reclama pentru firma Build Corp pe stadionul CFR Cluj. Eram stresat ca pierd licitatia si as fi acceptat si o suma mai mica", a precizat Iulian Dascalu. 

 

Omul de afaceri a mai spus in fata instantei ca s-a simtit amenintat si de articolele publicate de trustul "Gazeta", condus de Liviu man. Dascalu a fost intrebat de judecator, daca este convins ca Arpad Paszkany era in spatele celor de la Gazeta de Cluj, spunand: "Da, dar nu am probe in acest sens".

 

Terenul de 14.000 de metri patrati cedat lui Arpad Paszkany costa in realitate 450.000 de euro si urma sa fie folosit pentru construirea supermarketului Auchan. Dupa, ce a fost cumparat practic cu 10.000 de euro, Arpad Paszkany a amenajat acolo o baza de antrenament pentru CFR Cluj.

 

Comentarii Facebook