Terasa Rainbow, demolata luni la prima ora

Terasa Rainbow din Parcul Central "Simion Barnutiu" va fi demolata maine dimineata de Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj (RADP). Localul functioneaza peste drum de Teatrul Maghiar din 1999.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca "s-a saturat de aceasta constructie parazitara, care trebuie sa fie demolata. Terasa avea o suprafata de 136 de metri patrati la inceput si s-a extins aproape la dublu. Acum ocupa 500 de metri patrati. Contractul a expirat pe 15 ianuarie, asa ca i-am anuntat ca nu le mai prelungim contractul".

Terasa Rainbow a fost amplasata in Parcul Central in urma cu aproape 11 ani si localul a fost amenajat in jurul unui WC public. Primaria muncipiului Cluj-Napoca a notificat firma Rainbow la mijlocul anului trecut in legatura cu faptul ca nu va mai fi prelungit contractul de concesiune a spatiului, deoarece Parcul Central "Simion Barnutiu" ar urma sa intre intr-un program de reabilitare din fonduri europene. Firma Rainbow a predat amplasamentul primariei in urma cu cateva zile si maine dimineata buldozerele RADP vor face curatenie in zona.

In locul terasei va fi amenajat un spatiu verde pentru a se incadra in aspectul Parcului Central.

Comentarii Facebook