Miercuri 24 Aprilie

Teo Peter jr. despre suma primita in cazul mortii tatalui sau: Este mult mai mica decat a afirmat consilierul lui Basescu!


Teo Peter jr., fiul basistului trupei Compact, Teo Peter, care a decedat intr-un accident de circulatie provocat de un puscas marin american, a declarat ca banii primiti sub forma de daune sunt mai putini decat a afirmat consilierul presedintelui Traian Basescu.

"Nu stiu daca era de competenta lui Sebastian Lazaroiu sa vorbeasca despre suma primita de familia lui Teo Peter. Nu era cazul sa duca discutia publica intr-un asemenea sens. Daca stia suma, trebuia sa o spuna. Oricum, e mult mai mica decat lasa sa se inteleaga consilierul prezidential, nu avea atatea zerouri. Nu consider ca a fost o reparatie morala, ci una materiala", a spus Teo Peter jr.. El a refuzat sa spuna cati bani a primit sub forma de daune.

Fiul fostului basist a comentat si declaratia presedintelui Traian Basescu aparuta intr-o telegrama WikiLeaks, conform careia seful statului l-ar fi asigurat pe ambasadorul SUA puscasul marin vinovat de prducerea accidentului nu va face puscarie in Romania.

"Nu am vazut textul afirmatiei lui Traian Basescu. Poate a fost o interpretare, o incercare sa il aduca pe Van Goethem in Romania sa fie judecat aici. Poate era vorba de o presiune pusa pe americani", a adaugat Teo Peter jr.

Vezi si...

Wikileaks: Basescu a asigurat Ambasada SUA ca ucigasul lui Teo Peter nu va fi inchis in Romania

Comentarii Facebook