Tentativa de jaf esuata la BRD in cartierul Manastur din Cluj-Napoca. Un barbat cu cagula a incercat sa intre in banca dupa terminarea programului

 

Tentativa de jaf s-a produs dupa cateva minute de la inchiderea sucursalei BRD de pe strada Mehedinti nr. 82, din cartierul clujean Manastur. Un barbat cu cagula ar fi incercat sa intre in banca, dar nu a reusit.

 

Un martor a declarat ca barbatul care a incercat sa intre in banca purta cagula si a incercat sa forteze usa, dar nu a reusit pentru ca paznicul s-a opus.

 

Paznicul a povestit la randul lui ca atacatorul avea un pistol de jucarie, ca purta cagula si era insotit de un alt barbat. Agentul de paza a blocat usa asa ca necunoscutul a disparut. Conducerea IPJ Cluj neaga insa existenta acestei tentative de jaf.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca este vorba de o bomba de presa si ca nu s-a intamplat nimic. "Un am a incercat sa intre i banca dupa terminarea programului. A incercat sa deschida usa, dar paznicul i-a spus ca nu e deschis si barbatul a plecat. Nu a fost ceva iesit din comun, nu putem actiona pentru ca nu este vorba de nicio infractiune", a mai spus Gina Pop.

Comentarii Facebook