Teatrul National Cluj a schimbat toaletele, in urma sesizarii OPC Cluj


Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au facut un nou control la Teatrul National Cluj, dupa cel de la finalul Balului Operei, cand participantii s-au plans de starea deplorabila a toaletelor.

Conducerea Teatrului a avut termen pana in 23 februarie pentru a indrepta deficientele. "Masurile impus de noi la controlul din luna februarie au fost respectate si toaletele au fost modernizate", a declarat Mircea Radu, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj.

La controlul din luna febuarie, inspectorii de la Protectia Consumatorilor Cluj au "gasit o situatie mizerabila. Dupa Balul Operei a sunat o persoana care ne-a spus ca toatelele pentru barbati si femei de la etajele superioare sunt de-a dreptul infecte. Am constatat si noi ca toaletele de la etaj si mansarda au chiuvete minuscule, robinete rupte. Totul e ca in anii '50. Sa nu mai vorbim despre mirosul care era in toalete. Este inadmisibil sa faci un eveniment de anvergura Balului Operei si sa mearga un invitat la asa o toaleta", a declarat pentru Stiri de Cluj seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu.

 

Vezi AICI cum aratau toaletele!

Comentarii Facebook