Țeapa de la Diesel s-a dat sub ochii a TREI chelneri NAIVI ! VIDEO camere de supraveghere

 

Sătmărenii care au plecat de la Diesel Club fără să achite nota au reușit să prostească trei chelneri, care serveau clienții de la circa 8 mese.

 

De pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum intră în Lounge cele cinci persoane, doi tineri și trei fete, și se așează la o masă. În acel moment, încăperea foarte mică era monitorizată de trei chelneri. 

 

Patronul Diesel Club, Mircea Buteanu, a recunoscut că și aceștia au dat dovadă de neglijență. ”Ei știu clienții casei, cei care vin mai des, dar când vin străini trebuie să fie atenți pentru a nu fi probleme. Dacă paguba este din vina lor, li se impută pierderile”, a spus Buteanu.

 

Nu a fost cazul acum, pentru că mediatizarea incidentului i-a făcut pe cei care au plecat fără să plătească să revină și să achite totul.

 

Am ieșit în club, am comandat, după care nu știu...”, a explicat, stângaci, Mihai Herman, dar a revenit la Diesel și a achitat consumația, chiar și pe cea din luna mai, când a acționat la fel, susține Mircea Buteanu.

 

Fetele au altă versiune. ”Nu știu ce au făcut ei sau ce s-a întâmplat acolo. Nici n-am băgat de seamă cine ce a plătit. Unul dintre băieți i-a zis unei fete, Alexandrei, să mergem afară că vin și ei. Și în fața clubului ne-au lăsat minim o oră. 

 

Am dezmințit la toată lumea și deja credeți-mă, psihic, sunt cu nervii la pământ”, a spus Sonia Maria Pop. 

Comentarii Facebook