Taximetristul zilei la Cluj! I-a blocat mașina pe Republicii și l-a scuipat - VIDEO

 

Un taximetrist din Cluj-Napoca a fost filmat în Piața Lucian Blaga și apoi pe strada Republicii în timp ce și-a bătut joc de alți șoferi, depășind și oprind după cum l-a tăitat capul.

 

”Șmecheriile” taximetristului i-au iritat pe șoferi, mai ales când acesta a oprit în intersecția străzilor Republicii și Ion Creangă, lângă Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Un bărbat a coborât dintr-o mașină, s-a dus la taximetrist și l-a scuipat prin geamul deschis.

 

Între șofer și bărbat a urmat, cel mai probabil, un schimb dur de replici, iar taximetristul a vrut să coboare, dar ușa i-a fost blocată. În cele din urmă s-a dat jos din mașină, dar nu a avut curaj să facă ceva. 

 

Cele două mașini au pornit de pe loc, urmând o șicanare în trafic. Taximetristul a fost la un pas să lovească o tânără pe trotuar.

 

A zis ca i-am taiat calea la semafor, lângă Casa de Cultură. Nici vorbă. A frânat în fața mea ca să mă opresc. A apăsat si indicativul 100 să vină colegii în ajutorul lui.

 

Mi se pare normal ca un taximetrist să fi civilizat. De vină e Primăria că le dă la toți oamenii autorizății de taxi”, ne-a relatat Habib, bărbatul care l-a pus la punct pe taximetrist.

Comentarii Facebook