Taximetriștii strâng bani pentru a-și ajuta colegul rănit în urma accidentului cauzat de Ochiu Mic



Colegii taximetristului de la Nova Taxi rănit în accidentul cauzat de interlopul ”Ochiu Mic”, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Calea Turzii, au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe acesta.

Vlad Boar se află în stare gravă la spital, acesta suferind, miercuri, o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială. 

Astăzi a trecut printr-o operație mai dificilă, de reconstrucție facială, dar doctorul a spus că va rămâne cu urme urâte. Încă nu se știe dacă își va recupera vederea la ochi și va trebui să mai fie operat și la genunchi”, ne-a spus unul dintre colegii taximetristului.

Taximetriștii de la Nova au pornit și o campanie de strângere de fonduri pentru a-și ajuta colegul, iar alte firme din Cluj au început deja să se alăture demesrului acestora.

Noi, pe dispecerat, și cred că va apărea și pe toate taxiurile, am pornit o campanie de strângere de fonduri pentru el. Am mers pe ideea că dacă fiecare taximetrist renunță la câte o cafea și donează banii pentru Vlad, stângem destui bani. Deja am fost sunat de la sindicat ( n.red. sindicatul taximetriștilor) și cei de la dispeceratul Napoca Taxi o să ne transmită mesajul”, ne-a mai spus bărbatul.

 

Comentarii Facebook