Tavanul de la Casa de Pensii Cluj s-a prabusit peste oamenii care asteptau la ghisee


Tavanul de la Casa de Pensii Cluj s-a prabusit peste oamenii care asteptau la ghisee. Reprezentantii institutiei au declarat ca incidentul s-a produs in jurul orei 14.00.

Bucata de tencuiala care s-a desprins nu a ranit pe nimeni, dar a creat panica in institutie. Martorii care au scris la adresa office@stiridecluj.ro au povestit ca in timp ce stateau la ghiseu s-a desprins o bucata de circa 2 mp din tavan.

"Tencuiala a cazut intr-o clipa si era sa raneasca mai multe persoane, care daca nu se trageau se alegeau cu o lovitura la cap. A fost un moment de panica si toata lumea nu s-a mai apropiat de zona respectiva dupa incident", a declarat Sorin Serban, un cititor Stiri de Cluj.

Reprezentantii Casei de Pensii Cluj au recunoscut incidentul si au declarat ca tavanul a cazut din sala de la parter, din zona in care sunt ghiseelor. Oficialii institutiei au mai spus ca nimeni nu a depus nici o reclamatie in legatura cu acest incident.

Ei au mai afirmat ca imobilul este vechi de 10 ani si stau in caldire cu chirie. Proprietarul imobilului este Agentia pentru Prestatii Sociale, dar reprezentantii acestei institutii au declarat ca nu sunt la curent cu acest incident.

Comentarii Facebook