Tatăl studentului clujean bătut în Piața Mărăști de doi romi a MURIT din cauza șocului

 

Tatăl clujeanului bătut în Piața Mărăști de doi romi, care voiau să parcheze cu tupeu pe trotuar fix în stația de autobuz, a MURIT din cauza șocului. 

 

Cei doi agresori, doi romi din Bistrița Năsăud, localitatea Nimigea, au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni.

 

Fraţii Boby şi Călin Varga se aflau într-un BMW 525 și voiau să își urce mașina pe trotuar, printre cei care așteptau un autobuz. ”Tânărul de 24 de ani se afla cu prietena lui în staţie, iar la un moment au apărut cei doi rromi care au vrut să îşi parcheze maşina pe trotuar, în zonă fiind foarte mulţi pietoni. Victima le-a atras atenţia că nu este bine ce fac şi că maşinile nu se parchează pe trotuar. Enervaţi la culme, cei doi au coborât din maşină şi au început să îl lovească cu bestialitate pe student. Acesta a căzut la pământ”, susţine anchetatorul.

 

Un martor a sunat la 112, dar agresorii au fugit. 

 

Incidentul a avut loc în 16 iunie, la ora 18.00, iar victima a ajuns la UPU Cluj cu fractură dublă de mandibulă. Sora studentului a sunat acasă, pentru a anunța ce s-a întâmplat, iar tatăl lor, 55 de ani, a făcut infarct și a murit, pe fondul șocului.

 

Agresorii au fost luați de acasă de polițiști și duși în arest. Ei au fost prezentați în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Frații Varga au spus că l-au bătut pe student pentru că a fost obraznic și nu i-a lăsat să își parcheze mașina cum vor ei.

 

Clujean rupt în bătaie de doi romi în Piața Mărăști! Nu i-a lăsat să parcheze cu TUPEU în stația de AUTOBUZ

Comentarii Facebook