Miercuri 24 Aprilie

Tatăl cățeilor fără casă din Cluj are nevoie de AJUTOR! Radu Țermure și cei 1000 de căței sunt evacuați

 

Clujeanul Radu Țermure, care a salvat aproape o mie de caini abandonati, are din nou probleme și toate animalele riscă să fie aruncate în stradă.

 

Proprietarii spatiului, unde sunt acum adapostiti, nu mai vor sa prelungeasca contractul de inchiriere. Radu Termure, cel care are grija de caini de mai bine de 10 ani, cere sprijinul asociatiilor dar si a celor care pot sa ii ofere un loc unde sa duca animalele in siguranta. Aproape 30 dintre căței au fost dusi deja la un adapost din Craiova, insa numarul celor ramasi este, in continuare, unul mare.

 

Radu Termure este un clujean care, de aproape 20 de ani, si-a dedicat tot timpul si toti banii din mica sa afacere pentru a salva cainii abandonati de oameni. A reusit sa ridice adaposturi curate, sa sterilizeze mii de animale si sa trimita spre adoptie multe dintre ele. Dar cum romanii continua sa abandoneze, lupta lui nu se incheie niciodata. Are acum aproape o mie de caini, insa trebuie sa evacueze de urgenta terenul pe care l-a inchiriat in ultimii zece ani, cu 750 de euro pe luna.

 

Sunt cainii clujenilor si pentru ca rata adoptiilor a fost mereu mai mica decat cea a abandonului am ajuns la sute de caini. Vreau sa fac un apel ca am ajuns in situatia in care nu mai pot sa am grija de ei. Suntem evacuati de aici. Vreau sa cer asociatiilor, care vor sa adopte acesti caini, sa o faca pentru ca in 30 de zile trebuie sa parasesc spatial, dar am avea nevoie si de sponsori ca sa putem sa gasim un alt spatiu sa mutam cainii ramasi ca sa am grija de ei in continuare”, a spus Radu Țermure, conform stirileprotv.ro.

 

Salvatorul cățeilor susține că toate animalele vor avea de suferit dacă nu se găsește o soluție, prin donații, deoarece banii lui s-au terminat și cățeii au nevoie de hrana si medicamente.

 

Radu Țermure poate fi contactat AICI.

Comentarii Facebook