Târgul Produs de Cluj de la Floreşti a fost un succes - FOTO

 

Mii de floreșteni au participat la Târgul Produs de Cluj, care a avut loc weekend -ul care tocmai a trecut.

 

Produse alimentare tradiţionale şi de calitate, obiecte de artizanat, bijuterii realizate manual, spectacole folclorice de înaltă ţinută artistică, acestea au fost motivele pentru care mii de floreşteni au ieşit din casă la finalul săptămânii trecute. Ei au ales să petreacă ore în şir în târgul organizat sub brandul Produs de Cluj şi să se bucure de ocazia de a avea la ei acasă cele mai cunoscute şi apreciate produse realizate de micii întreprinzători clujeni.

 

Organizată de Asociaţia Produs de Cluj în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al comunei Floreşti, aceasta a doua ediţie desfăşurată în localitatea de la marginea municipiului Cluj-Napoca a oferit vizitatorilor alimente preparate în gospodăriile proprii ale întreprinzătorilor din judeţ şi obiecte de artizanat realizate de meşterii populari care perpetuează şi promovează arta tradiţională.

 

În ciuda unor prognoze pesimiste, vremea a fost generoasă cu expozanţii şi cu vizitatorii, astfel că floreştenii au cumpărat lactate şi produse din carne, dulceţuri şi siropuri naturale, miere de albine şi produsele apicole provenite din stupinele clujene, ciocolată şi prăjituri de casă, turtă dulce sau uleiuri presate la rece.

 

De asemenea, ei avut posibilitatea să achiziţioneze costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse pe bază de lavandă, ceramică şi icoane.

A fost un eveniment reuşit, numărul mare de vizitatori fiind cea mai grăitoare dovadă a succesului de care s-a bucurat şi această a 53-a ediţie a Târgului Produs de Cluj. Viitorul târg se va desfăşura la Turda între 20 şi 22 mai. 

Comentarii Facebook