Targul de Craciun se deschide vineri, la ora 18.00! Tot atunci va fi pornit si iluminatul de sarbatori


Targul de Craciun din Piata Unirii va fi deschis vineri la ora 18.00. Tot atunci va fi pornit si iluminatul festiv de sarbatori.

Startul va fi dat de doua personaje foarte iubite de micutii clujeni, Sportacus si Stefania, personajele principale ale seriei de animatie "Oraselul lenes".

Spectacolul personajelor din Oraselul lenes este realizat in parteneriat cu Gazeta Sporturilor, si sustinut financiar de catre compania Dedeman, care va deschide la inceputul anului 2011 un magazin de bricolaj in zona Garii, pe amplasamentul fostului Tehnofrig.

In fiecare seara, intre orele si 18.30 si 20.00, Piata Unirii va gazdui seri ale companiilor clujene, implicate in comunitate, care se vor asigura ca Mos Craciun va face cate o oprire prin piata pentru a le oferi tinerilor spectatori surprize dulci si jucarii.

De asemenea, vor fi organizate si concerte cu Voltaj, Ducu Bertzi, Marcel Pavel si Ansamblul Romanasul.

Va fi organizata o seara de folclor maramuresean, iar intr-o alta seara clujenii vor avea ocazia sa asculte corul personalitatilor clujene.

Printre companiile care vor oferi cadouri si suprize se numara  Orange, Nokia, Carrefour, UPC,  C&A, Rosal, Coral, Provident, precum si altele.

Comentarii Facebook