Târgul de Crăciun de la Cluj se face de acum pe modelul celor din Köln sau Glasgow: Nu va mai avea conotații etnice


Primăria Cluj-Napoca anunță că a concesionar serviciile de organizare a Târgului De Crăciun către un grup de firme, pe o perioadă de cinci ani, în urma unei licitații publice.

Primăria Cluj-Napoca a concesionat serviciile de organizare a evenimentului ”Târgul de Crăciun”, în urma unei licitații, Asocierii compusă din firmele S.C. Respect BigTime Group S.R.L., S.C. Paledris S.R.L. și S.C. Club Arena S.R.L.. Contractul de concesiune s-a încheiat pentru o perioadă de 5 ani”, anunță reprezentanții Primăriei.

Astfel, Târgul de Crăciun Cluj-Napoca va fi deschis anul acesta în 24 noiembrie 2017 și se va închide în 1 ianuarie 2018.

Conform municipalității, soluția câștigătoare propune un concept care urmează un model european de organizare a târgurilor de Crăciun, fără conotații etnice, implementat și în alte orașe mari, precum Köln sau Glasgow.

Conceptul pune în valoare ansamblul statuar Matei Corvin, iar faptul că monumentul se află în centrul patinoarului oferă o protecție suplimentară acestuia și îl aduce în mijlocul clujenilor.

Comentarii Facebook