Tânărul ”șifonat” de agenții de pază de la Euphoria era ”drogat”: Striga M..e Steaua! UPDATE: Din ce galerie face parte?

 

Tânărul care pretinde că a fost agresat de agenții de securitate de la clubul Euphoria era drogat și striga ”M..e Steaua!”. 

 

Șeful firmei de pază PP Protect, fostul chestor Teodor Pop Pușcaș, a declarat pentru Știri de Cluj că este regretabil că numai agentului de securitate i s-a făcut dosar penal, nu și agresorului. 

 

Dacă ai agenți de securitate într-o zonă în care în fiecare noapte se adună tineri, sigur că se întâmplă și scandaluri care trebuie aplanate. 

 

Acest individ a fost scos de patru ori afară din club în acea noapte și apoi l-a atacat pe agentul de securitate pe la spate și i-a făcut fractură de piramidă nazală. Angajații mei se luptă cu cei care fac 3 - 4 scandaluri, se luptă și cu poliția și cu presa, ceea ce nu e normal. E un agent de securitate care funcționează pe baza unui plan de intervenție și care poate să imobilizeze persoanele care fac scandal până la sosirea poliției”, a spus patronul PP Protect.

 

Despre fotografia care îl prezintă ”șifonat” pe tânărul care a fost scos din club, Teodor Pop Pușcaș a spus că: ”Arată așa după patru scandaluri în aceeași noapte. A fost scos de agenții de pază de câteva ori și a intrat la loc. Era drogat si striga ”M..e Steaua!”. Agentul de securitate a fost audiat și a făcut și el plângere pentru ultraj contra bunelor moravuri și lovire”, a spus fostul chestor.

 

Așa arată unul dintre tinerii bătuți de agenții de pază de la Euphoria - FOTO

-------------------------------

UPDATE


Vreau să vă spun că am fost toată seara în club și de când am intrat agenții de pază au avut treabă cu mine. Eu sunt sportiv și am făcut 10 ani de judo și nu cred că mă cunoaște domnul Pușcaș ca să poată să spună că sunt drogat.

 

Am fost acostat de agenții de securitate, spunând că agresez lumea. Era balul bobocilor de la mine de la facultate. I-am întrebat cu ce îi deranjez. 

 

Eu îi cunosc, dar nu am stat de vorbă cu ei. Nu știu cu ce le-am greșit. Sunt în galerie la U Cluj, dar nu cred că se auzea dacă strigam ămpotriav echipei Steaua. 

 

Acum domnul Pop Pușcaș încearcă să îmi facă o imagine proastă ca să dau urât în fața judecătorilor. Pe trei colegi ne-au bătut. Sunt doii de la Facultatea de Științe și Ingineria Mediului și unul de la UTCN”, a spus Mădălin, tânărul agresat.

 

Studentul susține că nu fumează și nu s-a drogat niciodată. ”Am ajuns în club la ora 23.00 și incidentul a fost la 12.30 și băusem o singură bere la un litru. Eram coerent și asta au văzut și polițiștii”, a mai afirmat Mădălin.

 

Studentul a fost dus la spital unde i s-au pus patru copci la ochi. El susține că a fost lovit de mai mulți agenți de pază când era căzut la pământ.

Comentarii Facebook