Tanarul gasit inconstient in bazinul din strandul Sun a murit

 

Tanarul care a fost gasit ieri inconstient in bazinul mare al strandului Sun a murit in spital. Medicii erau inca de sambata pesimisti in privinta sanselor lui de supravietuire.

 

"A murit in jurul pranzului. A fost o insuficienta organica, practic i-au cedat organele", a declarat pentru Stiri de Cluj, Horia Simu, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Cluj. El spune ca trupul tanarului de 20 de ani a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde va fi efectuata necropsia, in urma careia se va stabili daca acesta s-a inecat sau a stop stop cardiorespirator in timp ce se afla in bazin.

 

Tanarul a fost gasit sambata, in jurul orei 17.30, pe fundul bazinului mare din strandul Sun. Trupul lui a fost vazut de inotatori, care au anuntat Ambulanta. Medicii l-au resuscitat si transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgentelor. Potrivit medicului Horia Simu, decesul s-a produs duminica, in jurul pranzului.

 

Martorii care au asistat ieri la eveniment povesteau ca in zona nu era niciun salvamar. Unii dintre cei prezenti ieri la strand nu exclud ca tanarul sa fi fost in stare de ebrietate si sa fi cazut in bazin.

Comentarii Facebook