Tânără atacată BRUTAL la Alba Iulia. Suspectul Nicolae Drăgoi, REȚINUT. Fusese eliberat recent din penitenciar - VIDEO

 

UPDATE

 

Nicolae Drăgoi, suspectul principal din acest atac brutal, a fost reținut. ”Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici (nr. la secția de poliție) să mi se aducă la cunoștiință să vedem despre ce este vorba”, a spus el, conform alba24.ro.

 

Se pare că Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

 

------------------- 

O tânără de 20 de ani a fost atacată brutal și tâlhărită într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul şi portofelul.

 

Pe imagini se vede cum în scara blocului intră patru persoane, iar două dintre ele, care par că sunt împreună, urcă în lift. Tânăra atacată a rămas cu bărbatul care a intrat ultimul în scară, acesta o loveşte puternic cu pumnul în faţă şi o trânteşte cu capul de ciment.

 

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook și identitatea autorului ar fi fost aflată. Acesta ar fi Dragoi Nicolae Tiberiu, recent eliberat de la Penitenciarul Aiud. 

 

Atacul a avut loc în blocul M3 din cartierul Cetate, sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00.



Comentarii Facebook