Tânăr tupeist, prins de polițiștii clujeni. A cauzat un accident după ce s-a urcat beat la volan și fără permis



Polițiștii clujeni au depistat, miercuri seară, un tânăr care a fost implicat într-un accident rutier, după ce s-a urcat beat la volan și fără a avea permis de conducere.

La data de 07.02.2018, în jurul orei 23:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier au depistat un tânăr de 21 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului, fără a deţine permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Conducatorul auto, a refuzat sa fie condus la unitatea medicala pentru prelevarea de probe bilologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de codncuere şi refuzul conducîtoriului auto de a se supune prelevarii de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook