Tanar snopit in bataie, in somn, de un coleg in caminul Colegiului Tehnic Transporturi Cluj


Un tanar de 17 ani a fost batut in somn de un coleg mai mare, in caminul Colegiului Tehnic Trasporturi Cluj. Cazul s-a soldat cu excluderea din camin a celor doi.

Incidentul a survenit inainte de miezul noptii, cand un elev de 17 ani de la Colegiul Tehnic de Constructii "Anghel Saligny" a fost agresat in camera de un alt coleg, cu cativa ani mai mare. "Tanarul de 17 ani a fost batut de un elev din clasa a 12 -a. Din cate am inteles cearta a izbucnit de la o fata de la Colegiul Tehnic Lia. Cel mai tanar i-ar fi furat iubita celui mai mare si a izbucnit acest scandal. Eu i-am chemat la scoala pe parinti si pe elevi si si-au cerut scuze", a declarat Camelia Tanatau, directorul Colegiului Tehnic de Constructii "Anghel Saligny".

Elevii din scoala povestesc ca tanarul din clasa a noua a fost agresat in somn si nici macar nu a apucat sa se apere. "Nu stiu cat de grav a fost lovit, pentru ca incidentul nu s-a petrecut in scoala. Cei de la Transporturi pot lua masuri si ei trebuie sa spuna", a mai spus Camelia Tantau.

Directorul Colegiului Tehnic Trasporturi Cluj, Dorina Ancau, a incercat sa minimalizeze gravitatea cazului, dar ca cei doi tineri au fost exclusi din camin. "Elevul mai mare i-a tras o palma. Nu a fost nimic mai mult. S-au certat de la niste haine, pe care unul le-a purtat fara stiinta celuilalt. Au fost exclusi a doua zi din camin", a spus Dorina Ancau.

 

Impotriva celor doi nu pot fi luate masuri de catre conducerea Colegiului Tehnic de Constructii "Anghel Saligny" pentru ca incidentul a avut loc in afara scolii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Conducerile celor doua unitati de invatamant incearca sa ascunda adevarul asupra acestui caz. In realitate, tanarul a fost batut si injunghiat de colegul sau. Vezi AICI detalii.

Comentarii Facebook