Tânăr reținut de polițiștii clujeni. S-a îmbătat, a furat cheile unei mașini apoi a pornit cu ea la drum



Polițiștii clujeni au dispus reținerea unui bărbat depistat în trafic la volanul unui autovehicul, pe care îl sustrăsese, neavând permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un bărbat care circula cu un autovehicul, neavând permis de conducere. Totodată, s-a stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, inforează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un tânăr, de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost depistat conducând o autoutilitară pe DN1 E60, pe raza localității Florești.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul luase cheile autovehiculului de la deținător, fără știrea acestuia, în scopul folosirii.

Oamenii legii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și furt în scop de folosință, fapte prevăzute de Codul penal

Comentarii Facebook