Tânăr iresponsabil, prins de polițiștii clujeni. A băgat două persoane în spital și a fugit de la locul accidentului


Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, marți seara, în jurul orei 19.00, pe raza comunei clujene Viișoara.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 18 ani, din comuna Viişoara, judeţul Cluj, în timp ce conducea tractorul marca U 650 care tracta o căruţă, fără a deţine permis de conducere, pe raza comunei Viişoara a efectuat viraj dreapta pe o straduţă laterala în rampă, moment în care căruţa s-a desprins de tractor şi s-a deplasat pe o distanţă de aproximativ 20 metri, până în rigola de beton, iar apoi pe trotuar, unde a surprins şi accidentat două femei din comuna Viişoara în vârstă de 73 şi 80 ani.

Conducatorul auto s-a deplasat la domiciliul său cu vehiculele implicate în accident, fără să anunţe poliţia despre producerea accidentului.

În urma impactului, femeia de 80 ani a fost rănitp grav, iar cea de 73 ani a suferit răni ușoare.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”.

Comentarii Facebook