Tânăr înecat la strandul Sun. Nu se știe cum a intrat, fiind găsit în bazin după ora închiderii - VIDEO

 

Un tânăr s-a înecat marți seara, în jurul orei 20.15, în ștrandul Sun, din Grigorescu.

 

Conform ISU Cluj, tânărul a fost scos din apă și nu avea puls. Un echipaj SMURD este acum la ștrandul Sun, iar tânărul este resuscitat.

 

Până în acest moment nu avem date. Încă medicii lucrează la ștrandul Sun pentru a salva victima. Nu se cunosc alte detalii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Tânărul de 16 ani a fost găsit înecat de paznicii ștrandului, programul bazei de agrement fiind până la ora 19.00. Ioan Morocăzan, directorul RADP Cluj, regie de care aparține ștrandul, a declarat că nu își explică ce căuta acest tânăr în incintă. ”Am discutat cu pazinicii și spun că acest tânăr nu avea ce căuta acolo. A fost găsit în apă și paznicii au sunat la 112. Nu se știe de când era acolo”, a declarat Morocăzan.

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

Echipa de medici de la SMURD a pronunțat decesul tânărului, după circa 45 de minute de la începerea intervenției de resuscitare.

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 3

 

Conform anchetei demarate de IPJ Cluj, tânărul de 16 ani este originar din zona de sud a țării și a venit cu familia la Cluj pentru a vinde pepeni. ”Este un tânăr care în timpul zilei vine pepeni în zonă. A fost găsit pe fundul bazinului după ce a ieșit lumea din ștrand. Aparținătorii l-au căutat cu disperare, știind că este la ștrand. Ei au intrat în alertă când au văzut că nu mai revine la standul cu pepeni”, au precizat anchetatorii, fiind vorba despre date preliminarii.

 

Nu se știe de ce nu a fost observat corpul la ora 19.00, când ștrandul s-a închis. ”Din câte am discutat cu paznicii, programul ștrandului este până la ora 19.00, dar mai sunt oameni care întârzie și totul se prelungește. Este posibil ca acest tânăr să fi profitat de acest lucru și să fi stat în apă fără să fie observat. Urmează să mai audiem martori pentru a vedea ce s-a întâmplat”, au mai precizat sursele noastre.

 

Corpul tânărului a fost văzut pe fundul bazinului, de către paznicii care verificau incinta, la ora 20.10. ”Apelul la 112 s-a făcut la ora 20.12, iar atunci un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență acolo”, au mai precizat sursele citate.





Comentarii Facebook